Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Wanneer is het goedkoopste een ticket te boeken?

| Geen reacties

Januari is een mooie maand om plannen te maken voor de zomervakantie van dit jaar en een ticket te boeken. Maar het blijkt niet de goedkoopste periode te zijn om een ticket aan te schaffen. Uit analyse van Skyscanner komt naar voren dat gemiddeld acht weken voor vertrek voor de laagste prijs een vlucht te boeken is.

Ver van tevoren boeken niet altijd voordelig
Veel vakantiegangers denken dat zo ver mogelijk van tevoren boeken het voordeligst is. Uit de cijfers blijkt dat dit niet altijd het geval is. Het boeken van een vliegticket in een tijd dat heel veel andere reizigers ook een ticket boeken heeft namelijk gevolgen voor de prijs.

November goedkoopste en juli duurste maand
Naast de tijd die tussen het boeken en de reis zelf zit is natuurlijk ook de periode waarin gereisd wordt van belang voor de prijs.

De maand november blijkt de goedkoopste reisperiode te zijn. Niet helemaal verrassend is dat juli, met de schoolvakanties erin, de duurste maand is.

Goedkoop ticket boeken
Bent u op zoek naar een goedkoop ticket? Kijk op de site van WTC.nl – World Ticket Center om ticketprijzen te vergelijken en de goedkoopste uit te zoeken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.