Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Vroegboekkorting Sunweb

| Geen reacties

vroegboekkorting SunwebJanuari is een goede maand om na te denken over de zomervakantie. Nu is er nog ruime keus in accommodaties en bent u er zeker van dat uw ideale vakantie nog beschikbaar is. Het komt daarbij mooi uit dat Sunweb momenteel vroegboekkortingen heeft.

Extra korting en speciale kinderprijzen
Naast de aantrekkelijke vroegboekkorting geeft Sunweb nog eens als extra 50 euro korting per persoon op een aantal geselecteerde vakanties. Kinderen kunnen bij Sunweb ook voordelig mee op vakantie. Er zijn speciale kinderprijzen. Hierdoor gaan kinderen deze zomer al mee vanaf 199 euro, inclusief vlucht en verblijf.

Annuleringsverzekering
Behalve de kortingen heeft Sunweb voor de vroegboekers ook een gratis upgrade van de annuleringsverzekering. Met Carefree Travel Premium van Europeesche Verzekeringen heeft u een all risk-dekking. Hiermee is de vakantie te annuleren wanneer en waarom u maar wilt.

Sunweb vanaf Eindhoven
Sunweb heeft een grote keuze uit vakanties met vertrek vanaf Eindhoven. U kunt op vakantie naar Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en Egypte.

In Spanje reist u naar Andalusië (Costa del Sol), Costa Blanca, Costa Brava, Costa Dorada, Gran Canaria, Ibiza, Lanzarote, Mallorca of Tenerife. Of u kiest voor één van de Griekse eilanden Kos, Kreta en Rhodos. De bestemmingen van Sunweb in Portugal zijn de Algarve en Costa de Lisboa. In Turkije kunt u aan de Turkse Rivièra, met plaatsen als Alanya, Kemer, Side en Belek, genieten. De Rode Zee met met onder andere Hurghada en El Gouna is de bestemming in Egypte.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.