Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Volgend jaar met Transavia naar München en Praag

| Geen reacties

Transavia EindhovenVanaf 19 februari 2016 gaat Transavia starten met vluchten naar München en Praag vanaf Eindhoven. Naar München zal Transavia elf keer in de week gaan vliegen en naar Praag zes maal.

Op elke werkdag wordt in de ochtend en in de avond naar München gevlogen. Bovendien is er een vlucht op zondag. Naar Praag gaat elke dag behalve op zaterdag één vlucht. Met de nieuwe bestemmingen mikt Transavia op zowel zakelijke passagiers als vakantiegangers.

De Beierse hoofdstad München is voor toeristen een boeiende culturele bestemming. Een vlucht naar München kan ook het begin zijn van een wintersportvakantie. München is de toegangspoort tot de Alpen met voor de wintersporter aantrekkelijke plaatsen als Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf.

Praag is een mooie bestemming voor een stedentrip. Het wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tickets voor de vluchten van Transavia naar München en Praag kunt u vanaf vandaag boeken. Via de site van Trivago vergelijkt u hotels in München en Praag.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.