Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Vluchten naar München vanaf Eindhoven gestart

| Geen reacties

München vanaf EindhovenVrijdag is de eerste vlucht vanaf Eindhoven naar München uitgevoerd. Transavia vliegt vanaf nu elf maal in de week naar de Beierse hoofdstad. Op werkdagen is er ’s morgens en ’s avonds een vlucht. Ook gaat er op zondag een vliegtuig naar München.

Zakelijke reizigers
Hoewel Transavia zich met de vluchten voornamelijk richt op zakelijke reizigers zaten er aan boord van de eerste vlucht voornamelijk andere passagiers. Ze gingen een weekendje weg, op skivakantie in de Alpen of op familiebezoek. Bijna alle 149 stoelen van de Boeing 737-700 waren bezet.

Via München de hele wereld over
Veel bedrijven uit de regio Eindhoven doen zaken met ondernemingen in het zuiden van Duitsland. Voor deze bedrijven is de nieuwe lijndienst ideaal.

Ook is het zo dat er vanaf het vliegveld van München doorgereisd kan worden naar andere bestemmingen. Door gebruik te maken van München als ‘hub’ kan zo vanaf Eindhoven via München gereisd worden naar Azië, Afrika en Amerika.

Tickets en een hotel
Tickets voor de vluchten vanaf Eindhoven naar München of voor nog verder boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel zoekt u via Trivago.nl.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.