Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Vijf nieuwe bestemmingen Ryanair vanaf Eindhoven

| Geen reacties

Ryanair Eindhoven

een vliegtuig van Ryanair op Eindhoven Airport – foto: elsamu

Ryanair blijft de vluchten vanaf Eindhoven maar uitbreiden. In 2015 komen er vijf nieuwe bestemmingen bij en wordt de frequentie van de vluchten naar een aantal bestemmingen opgevoerd. Het totaal aantal bestemmingen van Ryanair vanaf Eindhoven komt nu op 34.

Volgend jaar vliegt Ryanair vanaf Eindhoven ook naar Lissabon, Madrid, Manchester, Tenerife en Turijn. Naar Lissabon wordt dagelijks gevlogen, naar Madrid drie maal in de week, naar Manchester vier maal per week, naar Tenerife één maal per week en naar Turijn drie maal in de week.

Het aantal vluchten naar Londen Stansted wordt uitgebreid van één maal per dag naar twee maal. Naar Warschau gaat het aantal vluchten van drie maal per week naar vier maal.

Ryanair is ook van plan om de ticketprijzen te verlagen. Zo willen ze in gevecht voor de passagiers met de andere prijsvechters (met name EasyJet). Nu heeft Ryanair in Nederland nog maar een marktaandeel van vier procent. In 2020 moet dit gegroeid zijn naar twaalf procent. Vanaf Eindhoven wil Ryanair dan vier miljoen passagiers vervoeren.

Ticket voor de vluchten van Ryanair boekt u eenvoudig via WTC.nl – World Ticket Center.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.