Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Turijn en Tenerife nieuwe bestemmingen Ryanair vanaf Eindhoven

| Geen reacties

En weer heeft Ryanair aangegeven dat ze de vluchten vanaf Eindhoven gaan uitbreiden. In de dienstregeling van het komende winterseizoen 2014-2015 is er plaats voor twee nieuwe bestemmingen (Turijn en Tenerife) en worden twee andere bestemmingen (Catania en Venetië) ook in de winter voortgezet. Eerder heeft Ryanair al bekendgemaakt dat ze vanaf oktober ook gaan vliegen naar Madrid, Manchester en Lissabon.

In de winterdienstregeling van Ryanair die ingaat op 26 oktober 2014 zijn drie vluchten per week naar Turijn gepland. Naar Turijn, de qua inwonersaantal tweede stad van Noord-Italië en hoofdstad van de regio Piëmonte, gaat Ryanair op dinsdag, donderdag en zaterdag vliegen.

Vanaf Eindhoven gaat Ryanair één maal in de week naar het Canarische Eiland Tenerife vliegen. Elke vrijdag vertrekt een Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Overigens vliegt ook Transavia vanaf Eindhoven naar Tenerife.

De komende winter gaat Ryanair door met de vluchten naar de twee Italiaanse zomerbestemmingen Catania (Sicilië) en Venetië. In totaal gaat Ryanair in de winter vliegen naar 29 bestemmingen vanaf Eindhoven. Dit zijn 109 vluchten per week.

De vluchten van Ryanair vanaf Eindhoven boekt u eenvoudig en voordelig via WTC.nl – World Ticket Center.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.