Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Transavia volgend jaar ook naar Athene

| Geen reacties

Transavia gaat volgend jaar zijn vluchten vanaf Eindhoven uitbreiden. Athene is in het komende zomerseizoen een nieuwe bestemming van Transavia.

Daarnaast zal naar de winterbestemming Innsbruck ook in de zomer gevlogen gaan worden. Naar Athene wordt drie maal in de week gevlogen en naar Innsbruck twee maal. Het zomerschema van Transavia begint op 1 april 2014. Naast de twee nieuwe zomerbestemmingen voert Transavia het aantal vluchten naar Berlijn, Ibiza en Palma de Mallorca op.

Dinsdag is Transavia gestart met de verkoop van tickets voor de zomerdienst 2014. Bij de start van de verkoop hebben ze ook bekendgemaakt dat er in de zomer van 2014 zeven procent meer capaciteit wordt ingezet. Dit zijn volgens de luchtvaartmaatschappij 225.000 meer stoelen dan dit jaar. Hiermee breidt de dochter van KLM vooral het aanbod aan stedentrips en korte vakanties uit.

Nieuwe bestemmingen vanaf andere luchthavens zijn onder andere Turijn (vanaf Schiphol) en Marrakech (vanaf Rotterdam). Terug van weggeweest is de Griekse bestemming Thessaloniki. Vanaf Schiphol wordt hier straks drie maal in week naar gevlogen.

Uw vlucht met Transavia boekt u voordelig en eenvoudig via WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u naar een ticket zoeken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.