Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Tel Aviv nieuwe bestemming vanaf Eindhoven

| Geen reacties

Tel Aviv vanaf EindhovenVanaf november is Transavia gestart met drie nieuwe vluchten vanaf Eindhoven. Met de vluchten vanaf Eindhoven naar Tel Aviv in Israël heeft het vliegveld er een nieuwe bestemming bij.

Sevilla en Marrakesh
De twee andere nieuwe bestemmingen voor Transavia, Sevilla en Marrakesh, stonden al op het lijstje met bestemmingen vanaf Eindhoven. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven naar deze Spaanse en Marokkaanse steden.

Tel Aviv
Tel Aviv is een hippe, vooruitstrevende stad met een bruisend nachtleven. Overdag heeft Tel Aviv naast adembenemende stranden kunst en tal van bezienswaardigheden te beiden. Het Museum van de Diaspora en het Nahum Guttman Museum zijn het bezoeken zeker waard.

Ook voor ondernemers zijn de vluchten naar Tel Aviv interessant. Net als Zuidoost-Brabant heet Tel Aviv een sterke ICT-sector.

Jaffa
In Jaffa, dat nu een buitenwijk van Tel Aviv is, vind je een andere kant van Tel Aviv. Jaffa hoort bij de oudste steden van de wereld en was lange tijd een belangrijke havenstad. Je kunt bijbelse plaatsen zoals het Graf van Tabitha en de Sint-Pieterskerk bezoeken. Ook kan je dwalen door de smalle steegjes van Jaffa waar auto’s niet mogen komen.

Ben Gurion Airport
Vanaf Eindhoven vlieg je met Transavia naar Ben Gurion Airport. Dit vliegveld ligt zo’n 15 kilometer ten zuidoosten van Tel Aviv. Er is een sneltreinverbinding met Tel Aviv. Je boekt tickets vanaf Eindhoven naar Tel Aviv bij WTC.nl – World Ticket Center.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.