Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Samenwerking Corendon en Ryanair vanaf Eindhoven

| Geen reacties

Corendon en RyanairCorendon gaat een samenwerking aan met Ryanair om samen vakanties vanaf Eindhoven Airport aan te bieden. Hierdoor kan Corendon komende zomer vaker vliegen naar Portugal en Spanje.

Ibiza, Mallorca, Malaga en Faro
Corendon beschikt zelf over een vloot van zestien toestellen. De Nederlandse reisorganisatie kan die echter niet inzetten voor de vluchten naar Zuid-Europa omdat Eindhoven Airport ‘vol’ is.

Door de samenwerking krijgen vakantiegangers van Corendon straks twee vertrekmogelijkheden per week met vluchten van Ryanair naar Ibiza, Mallorca, Malaga en het Portugese Faro.

Uitbreiding samenwerking
Dit is de eerste samenwerking tussen Corendon en Ryanair. Als het een succes is kan het later worden uitgebreid volgens Corendon-topman Steven van der Heijden. Hierbij is ook Lelystad Airport in beeld. Vanaf 2019 zullen er vanaf dit vernieuwde en uitgebreide vliegveld vakantievluchten worden uitgevoerd.

Turkije komt terug
Van oorsprong is Corendon een Turkije-specialist. Volgens Van der Heijden trekt de belangstelling van vakantiegangers voor Turkije weer aan. Voor de zomer van 2017 gaat de bestuursvoorzitter uit van een groei van 20 procent. Hierbij wordt Corendon geholpen door de goedkope Turkse Lira, waardoor de prijzen voor de vakanties laag kunnen worden gehouden.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.