Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Ryanair gaat vanaf Eindhoven naar Bologna vliegen

| Geen reacties

BolognaIn 2017 gaat Ryanair vanaf Eindhoven naar de Italiaanse stad Bologna vliegen. Vanaf 28 maart 2017 vliegt de Ierse prijsvechter driemaal in de week naar het vliegveld van Bologna.

De nieuwe verbinding tussen Eindhoven en Bologna maakt deel uit van een grote uitbreiding van de aanwezigheid op de Italiaanse markt. Ryanair neemt in Italië tien nieuwe toestellen in gebruik, er komen 44 nieuwe routes en er komen meer dan 2.000 extra banen bij.

Overigens is Bologna voor Eindhoven Airport geen nieuwe bestemming. Transavia vliegt nu al vanaf Eindhoven naar Bologna.

Bologna ligt in het noorden van Italië en is een van de welvarendste steden van Italië. Het is een universiteitsstad met de oudste universiteit van Europa. Het historisch centrum is groot en grotendeels bewaard gebleven. In Bologna zijn middeleeuwse paleizen en scheve torens te vinden.

Boek een ticket voor de vluchten van Eindhoven naar Bologna via WTC.nl – World Ticket Center. De prijzen van hotels in Bologna vergelijkt u bij Trivago.nl.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.