Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Ryanair annuleert ook vluchten vanaf Eindhoven

| Geen reacties

Tot eind oktober annuleert Ryanair wereldwijd duizenden vluchten. Ook vluchten vanaf Eindhoven worden hierdoor getroffen. Gelukkig blijft het aantal geschrapte vluchten vanaf Eindhoven beperkt tot een paar.

Om erger te voorkomen
Het schrappen van zo’n twee procent van alle vluchten van Ryanair is volgens de luchtvaartmaatschappij nodig om erger te voorkomen. Er is een tekort aan beschikbare piloten door een achterstand in het opnemen van vakantiedagen.

In de dagen voor het besluit van Ryanair om vluchten te annuleren vloog nog maar 70 procent van de vluchten op tijd. Ryanair-baas Michael O’Leary geeft aan dat als hij niet had ingegrepen dit percentage nog verder was gezakt.

Hij is zich bewust van de imagoschade die de actie oplevert. “Maar ik heb liever reputatieschade door twee procent van onze vluchten te annuleren dan door forse vertragingen voor 40 procent van onze vluchten.”

Geschrapte vluchten Eindhoven
Op dinsdag 19 september is de vlucht vanaf Eindhoven naar Bologna en de terugvlucht van Bologna naar Eindhoven geschrapt. Voor woensdag 20 september komt de vlucht vanaf Eindhoven naar Porto en de vlucht van Porto naar Eindhoven voor op de lijst met geannuleerde vluchten.

Donderdag 21 september zijn er vluchten naar en vanaf Londen Stansted geannuleerd. Vrijdag 22 september wordt er door Ryanair niet gevlogen naar Marseille en ook de retourvlucht is geschrapt.

Charleroi
Volgens Ryanair vallen er vanaf volgende week maandag tot eind oktober geen vluchten meer uit met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven.

Wel vallen nog veel vluchten uit vanaf de onder Nederlanders ook populaire luchthaven van Charleroi. Deze luchthaven is één van de zwaarst getroffen luchthavens met 204 geschrapte vluchten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.