Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Een groot voordeel van vliegen vanaf vliegveld Eindhoven is dat het parkeren overzichtelijk en betaalbaar is. Parkeren is op loopafstand van de terminal of er gaat regelmatig een shuttlebus.

Er zijn nog al wat verschillende parkeermogelijkheden op het vliegveld. Hoe verder de parkeerplaats van de terminal hoe goedkoper het parkeren is. U kunt ook kiezen voor parkeren bij één van de bedrijven die buiten de luchthaven parkeergelegenheid aanbieden. Vaak is dit voordeliger en er is een valet service.

Wat kost het parkeren?
De voordeligste parkeerplaats is P5. Het vliegveld noemt dit dan ook Budget Parking. Indien u online reserveert kost het parkeren voor acht dagen € 40, voor tien dagen € 50, vijftien dagen € 75 en 22 dagen € 110.

Iets duurder is parkeren op P4 en P8. Acht dagen parkeren kost hier € 64, tien dagen € 74, vijftien dagen € 99 en 22 dagen € 134. P4 ligt op loopafstand van de terminal. Lopend bent u hier in ongeveer zeven minuten. P8 ligt verder van het vliegveld en is ook niet altijd geopend. Een shuttlebus die vier maal per uur rijdt brengt u in zeven minuten naar de terminal.

Voor parkeren op parkeerplaats P3, die op vijf minuten lopen van de terminal ligt, betaalt u voor acht dagen € 90, voor tien dagen € 100, voor vijftien dagen € 125 en voor 22 dagen € 160.

Het minst voordelig is parkeren op P1. U parkeert voor dat geld dan wel direct voor de terminal. Een paar prijsvoorbeelden: tien dagen parkeren kost € 190 en vijftien dagen € 240.

Tot 24 uur van tevoren kunt u online een parkeerplaats reserveren. Betalen doet u dan via iDEAL of uw creditcard. Reserveert u niet dan betaalt u bij een betaalautomaat op de parkeerplaats. Hier betaalt u met contant geld, pin of creditcard.

Waar parkeren?
U kunt parkeren op P1, P3, P4, P5 of P8. P1 tot en met P5 zijn op loopafstand van de luchthaven. Er rijdt geen shuttlebus. Vanaf P3 is het ongeveer vijf minuten lopen naar de terminal en vanaf P4 en P5 zo’n zeven minuten. P1 ligt direct voor de terminal. P8 ligt verder van de luchthaven. Vanaf dit parkeerterrein gaat vier maal per uur een shuttlebus naar de terminal.

Vliegveld Eindhoven beschikt ook over een Kiss & Ride-strook. Deze strook is te gebruiken voor het ophalen en wegbrengen van passagiers. Ook kan het gebruikt worden om passagiers en bagage af te zetten om daarna door te rijden naar één van de langparkeerplaatsen. Op de Kiss & Ride-strook kunt u 10 minuten gratis parkeren.

Alternatieven
Er zijn ook alternatieven voor het parkeren op het terrein van het vliegveld zelf. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid om goedkoper te parkeren buiten de luchthaven. Via Parkos vergelijkt u de verschillende parkeeraanbieders en kunt u een plek reserveren.

Bij Quick Parking Eindhoven parkeert u op slechts twee kilometer afstand van het vliegveld op een volledig bewaakt en afgesloten terrein. Dag en nacht zijn er medewerkers aanwezig voor de bewaking maar ook om u te assisteren. Met een shuttlebus wordt u naar Eindhoven Airport gebracht. Dit alles biedt Quick Parking Eindhoven aan tegen aantrekkelijke tarieven.

EazzyPark biedt een klantvriendelijke parkeerservice tegen een scherpe prijs. U kunt bij Eazzypark kiezen tussen valet service en een shuttle service. Uw auto wordt geparkeerd op een dubbel omheind terrein met camerabewaking en een fulltime bezetting en bewaking. Het terrein van Eazzypark ligt op maar 60 meter van de vertrekhal. Hierdoor zijn de chauffeurs snel na uw aankomst op de luchthaven.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.