Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Online visum Turkije nog niet verplicht

| 7 reacties

Reizigers naar Turkije hoeven nog niet verplicht online een visum aanschaffen. Het was de bedoeling dat vanaf 10 april 2014 toeristen alleen nog maar thuis online een visum konden kopen. Dit is nu uitgesteld tot november 2014.

Het komende zomerseizoen kunnen vakantiegangers nog net als nu bij de grens of op het vliegveld in Turkije een visum kopen. De reisbranche was niet blij met het online visum. De invoering zou te snel zijn zodat veel mensen geen visum zouden aanvragen en dan zonder visum zouden stranden op een Turkse luchthaven. Daarnaast was het heel onhandig dat online alleen met een creditcard zou kunnen worden betaald.

De Turkse overheid neemt nu de tijd om het online aanvragen van visa goed te regelen. Het aanvragen kan straks ook in het Nederlands, er komt een mogelijkheid om ook met iDeal te betalen, reisorganisaties kunnen visa aanvragen voor een hele groep reizigers tegelijk en er komen computers op Turkse luchthavens voor mensen die vergeten zijn thuis een visum aan te vragen.

Overigens is het de komende periode wel mogelijk om via internet het visum te regelen voor wie dat wil. Ook blijven visa die al via de site aangeschaft zijn geldig. Het online visum regelt u via www.evisa.gov.tr.

7 reacties

  1. Het is ook mogelijk om via iDeal het e-visum aan te schaffen via http://www.turkijevisum.nl/. Dat scheelt wachten op de luchthaven in Turkije 🙂

  2. Wij hebben het via ingevuld en aangevraagd, ook via iDeal en binnen paar uurtjes per mail ontvangen.

  3. Het is ons niet gelukt via evisa.gov.tr omdat wij helaas geen creditcard hadden. Kennissen van ons hebben het visum via http://www.e-visum-turkije.nl aangeschaft, op advies hebben wij dit ook gedaan en via ideal betaald. Voor 22,50 per persoon binnen 3uurtjes het visum ontvangen op de mail. Top service!

  4. Op advies van mijn reisbureau heb ik mijn Turkije visum gekocht via visumdienstturkije.nl. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, want ik heb het ’s morgens aangevraagd en toen kreeg ik een uur later een telefoontje over het visum van mijn vriendin. Ze hadden een typefout ontdekt in haar voornaam. Dat hebben ze heel snel opgelost, want na een uur had ik beide visums in mijn mailbox. Het is een stukje service dat deze visumdienst met je meekijkt en meedenkt! Top! Ik kan http://www.visumdienstturkije.nl echt iedereen aanraden!

  5. Via de website http://www.evisumturkije.nl heb ik mijn visum voor Turkije aangevraagd. Het visum heb ik kunnen betalen met iDeal en nog geen drie uur later had ik het visum al ontvangen. Top service!

  6. Wat goed dat erbij staat dat het kan worden aangevraagd via de officiele instanties waarbij je de lagere prijs betaald. Hier staat ook beschreven dat de officiele site goedkoper is http://evisumvoorturkije.be/

  7. @Stefan Wij hebben ook goede recensies gelezen over http://www.visumdienstturkije.nl. Er zijn op internet meerdere mensen die het adviseren en zeer tevreden zijn. Ik heb echter wel een vraag aan je: hoe snel waren ze met de levering van de visums?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.