Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Komende winter gaat Ryanair vanaf Eindhoven naar Sofia, Murcia en Mallorca

| Geen reacties

Ryanair vanaf EindhovenRyanair gaat de komende winter het aantal vluchten vanaf Eindhoven verder uitbreiden.

Drie maal in de week gaat Ryanair vliegen naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Verder worden de vluchten naar de Spaanse plaatsen Murcia en Palma de Mallorca in de winter voortgezet en gaan er vaker vluchten naar Alicante, Krakow, Malaga en Tenerife.

Uitbreiding vluchten
Vanaf november 2016 gaat er dagelijks een vliegtuig van Ryanair naar Alicante en Malaga. Voorheen was dit vijf keer per week. Krakow gaat van drie naar vijf vluchten en Tenerife van één vlucht per week naar twee.

De in de zomerdienstregeling opgenomen vluchten naar Murcia en Mallorca worden ook in de winter uitgevoerd. Naar beide bestemming wordt twee maal in de week gevlogen.

Wizz Air ook naar Sofia
Sofia mag dan voor Ryanair vanaf Eindhoven een nieuwe bestemming zijn, dit is het niet voor het vliegveld. Wizz Air vliegt al jaren vanaf Eindhoven naar Sofia.

Nu 30 bestemmingen
In de winter van 2016-2017 zal Ryanair vanaf Eindhoven 30 bestemmingen aandoen. Met de uitbreiding stijgt het verwachte aantal passagiers dat Ryanair op jaarbasis van en naar Eindhoven vliegt naar 2,2 miljoen.

Ticket en hotel
Wilt u een ticket voor de vluchten van Ryanair vanaf Eindhoven boeken? Doe dat eenvoudig en voordelig via WTC.nl – World Ticket Center. Een goed hotel op uw bestemming zoekt u bij Trivago.nl.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.