Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

In 2016 gaat Vueling vanaf Eindhoven naar Barcelona

| Geen reacties

Vulling vanaf Eindhoven

een Airbus A320 van Vueling – foto: Matteo Arrotta

Vanaf eind april volgend jaar gaat de Spaanse prijsvechter Vueling vanaf Eindhoven naar Barcelona vliegen. In de zomer zijn er vier vluchten in de week en in de winter drie.

Transavia en Ryanair
Nu kan er ook al vanaf het vliegveld van Eindhoven naar Barcelona gevlogen worden. Transavia vliegt dagelijks naar de onder toeristen zeer populaire hoofdstad van Cataloni├ź.

Ryanair verzorgt vluchten naar Girona en Reus. Hoewel deze steden op enige afstand van Barcelona liggen worden vluchten naar deze luchthavens ook vaak gebruikt als startpunt voor een reis naar Barcelona.

Meer bestemmingen
Eindhoven Airport verwacht dat de relatie met Vueling in de toekomst nog verder uitgebreid zal worden. Hierdoor zal het aantal rechtstreeks bereikbare steden toenemen. Vueling is onderdeel van International Consolidated Airlines Group (IAG). Van deze multinationale luchtvaartonderneming maken ook British Airways en Iberia deel uit.

Ticket boeken
Een ticket voor de vluchten van Vueling vanaf Eindhoven naar Barcelona kunt u nu al boeken via WTC.nl – World Ticket Center. Een leuk en voordelig hotel zoekt u via Trivago.nl.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.