Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Eindhoven populairste luchthaven

| Geen reacties

Vliegveld Eindhoven heeft een Zoover Award gewonnen als populairste luchthaven van Nederland 2015. Hiermee hebben veel stemmers hun waardering uitgesproken voor de luchthaven. Er zijn maar liefst 220.000 stemmen uitgebracht op de 300 genomineerde partijen in 23 categorieën.

Consumentenprijzen reizen
De Zoover Awards zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot belangrijke consumentenprijzen in de reiswereld. De afgelopen maanden kon de reisconsument in de vele categorieën kiezen voor de beste en de populairste organisatie. Bij de beste gaat het om het hoogste cijfer, terwijl op de populairste het meest is gestemd.

Corendon
Eindhoven Airport werd door de stemmers uitgeroepen tot populairste luchthaven en Schiphol tot de beste. Corendon ging als grote winnaar met veel Zoover Awards aan de haal.

Corendon is uitgeroepen tot populairste aanbieder zonvakanties, populairste en beste low cost luchtvaartmaatschappij en beste allround touroperator. Ook de award voor beste aanbieder jongerenvakanties ging naar Corendon met het jongerenmerk GoFun.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.