Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Eindhoven Airport krijgt een Airport Boulevard

| Geen reacties

Airport Boulevard EindhovenEindhoven Airport heeft grootse bouwplannen. Op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het vliegveld moet een nieuw multifunctioneel gebouw komen. In het gebouw, dat Airport Boulevard gaat heten, is plaats voor onder andere horeca, winkels, een busterminal en een parkeergarage met ongeveer 800 plaatsen.

Meer parkeerplaatsen
Nu heeft parkeerplaats P1 voor de ingang van de terminal nog plaats voor 400 auto’s. De parkeergarage biedt dus een verdubbeling van het aantal parkeerplaatsen.

Airport Boulevard
Het nieuwe gebouw is geen plek waar passagiers kunnen inchecken of boarden. De Airport Boulevard is bedoeld als een plek waar de reizigers voor of na hun vliegreis kunnen ontspannen, wachten en kunnen overstappen op andere vervoersmiddelen. In de plannen is ook een fastfoodrestaurant opgenomen met een drive-through. Met de auto kan zo de bestelling worden opgehaald.

Groei Eindhoven Airport
De laatste jaren groeit het vliegveld van Eindhoven als kool. Maakten in 2006 nog 1,6 miljoen mensen gebruik van de luchthaven, vorig jaar was het passagiersaantal al meer dan verdubbeld naar 3,9 miljoen. in 2020 wil het vliegveld 5,5 miljoen mensen per jaar vervoeren.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.