Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Eerste vlucht van Vueling op Eindhoven Airport

| Geen reacties

Vrijdag is voor het eerst een vliegtuig van Vueling geland op Eindhoven Airport. Hiermee zijn de vluchten van Vueling van en naar Barcelona van start gegaan. Het eerste vliegtuig werd met een eresaluut onthaald door de brandweer van de luchthaven.

Vluchtschema
Vueling vliegt zowel in de zomer als de winter vanaf Eindhoven naar Barcelona-El Prat. In de zomer viermaal per week en in de winter driemaal. Tijdens de zomerdienstregeling zijn de vluchten gepland op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Ook Transavia en Ryanair
Barcelona is een populaire bestemming vanaf Eindhoven. Transavia verzorgt dagelijks vluchten naar Barcelona-El Prat. Op sommige dagen zijn er zelfs twee vluchten per dag naar Barcelona.

Daarnaast vliegt Ryanair vanaf Eindhoven naar Girona en Reus. Hoewel deze luchthavens op enige afstand van Barcelona liggen worden de vluchten vaak gebruikt als startpunt voor een vakantie in Barcelona.

Ticket Barcelona boeken
Tickets voor de vluchten naar Barcelona boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel of appartement in Barcelona zoekt u via Trivago.nl.

Vueling Eindhoven Airport
Vueling Eindhoven Airport

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.