Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Portugal

Vanaf Eindhoven wordt er gevlogen naar Faro, Porto en Lissabon in Portugal. De vluchten naar Portugal worden verzorgd door Ryanair en Transavia. Ryanair vliegt naar zowel Faro, Porto als Lissabon. Transavia vliegt naar Faro en Lissabon.

Faro
Faro is de hoofdstad van de Algarve. Deze streek in het zuidoosten van Portugal trekt het hele jaar door vakantiegangers door het zachte klimaat en de prachtige kust. Albufeira is de belangrijkste en populairste bestemming in de Algarve.

Porto
Porto is een stad in het noorden van Portugal. Het is vooral een cultuurstad. Het centrum is een werelderfgoed.

Lissabon
Ook de derde Portugese bestemming, Lissabon, komt met twee bouwwerken voor op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In de wijk Santa Maria de Belém van de hoofdstad van Portugal treft u de Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos aan. Respectievelijk een verdedigingstoren en een klooster.

Met de Costa de Lisboa heeft de omgeving van Lissabon ook iets heel anders te bieden. De kust van Lissabon kenmerkt zich door mooie langgerekte stranden, mondaine badplaatsen en een indrukwekkende natuur.

Complete reizen naar Portugal
Bij Suntip, TUI, Corendon, Sunweb en Eliza was here boekt u een complete vakantie naar Portugal. Het gaat dan om reizen naar de Algarve en de omgeving van Lissabon, de Costa de Lisboa.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.