Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Griekenland

Vanaf Eindhoven kunt u op vakantie naar vijf Griekse eilanden. Er wordt gevlogen naar Corfu, Kos, Kreta, Rhodos en Zakynthos. De eilanden zijn populair onder vakantiegangers door de combinatie van zon, zee en een ontspannen sfeer.

Er zijn mooie beschutte baaien, badplaatsen die bruisen en in de heuvels liggen traditionele plaatsjes. Bovendien kunt u niet om de vele historische plekken en archeologische vindplaatsen heen.

Het is ook mogelijk om vanaf Eindhoven te vliegen naar Athene, de hoofdstad en grootste stad van Griekenland. Athene is al 7000 jaren bewoond en in de klassieke periode in de vijfde en vierde eeuw voor Christus beleefde het zijn grootste bloeitijd. Uit die periode zijn veel gebouwen en voorwerpen bewaard gebleven. Athene wordt gedomineerd door de wereldberoemde Akropolis met zijn theaters en tempels.

Vliegen met Ryanair, Transavia en TUI
De vluchten naar de Griekse eilanden worden verzorgd door Transavia en TUI. Met TUI vliegt u naar Kreta (Heraklion) en Kos. Transavia vliegt vanaf Eindhoven ook naar Kreta en Kos. Daarnaast kunt u ook naar Rhodos en Zakynthos. Bij Sunweb boekt u complete vakantiereizen naar al deze prachtige eilanden.

Transavia verzorgt ook de vluchten naar Athene. In het hoofdseizoen gaat er vijf maal in de week een vlucht vanaf Eindhoven naar Athene. Ook Ryanair vliegt naar de Griekse hoofdstad. Verder vliegt Ryanair vanaf Eindhoven naar Thessaloniki.

Vakantiereizen naar Griekenland
U kunt natuurlijk kiezen voor het gemak van een complete vakantiereis vanaf Eindhoven naar één van de Griekse eilanden. Zo’n vakantie boekt u bij Sunweb, TUI, Suntip of Eliza was here.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.