Vliegen vanaf Eindhoven

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eindhoven

Basis voor Transavia en Ryanair op vliegveld Eindhoven

| Geen reacties

Maandag heeft Transavia aangekondigd dat ze een thuisbasis gaan vestigen op Eindhoven Airport. Drie vliegtuigen zullen vanaf februari 2013 hun vaste standplaats op vliegveld Eindhoven hebben. Na deze bekendmaking heeft Ryanair dinsdag aangegeven dat ze voor één Boeing Eindhoven de thuisbasis maken.

Transavia
De drie vliegtuigen van Transavia zullen in 2013 zorgen voor een groei van 35 procent van de activiteiten van de KLM-dochter. Vanaf Eindhoven zullen in het nieuwe jaar vier nieuwe bestemmingen aan het bestaande aanbod worden toegevoegd. Er wordt door de budgetmaatschappij dan ook gevlogen naar Kopenhagen, Napels, Bologna en Madrid.

Ryanair
Ryanair zal één vliegtuig stationeren op vliegveld Eindhoven. Er was gehoopt op meer toestellen, maar volgens Ryanair heeft het geen ruimte om meer vliegtuigen Eindhoven als basis te geven. Het loopt tegen de beperkte openingstijden van de luchthaven aan en bovendien is er op andere vliegvelden ook veel vraag naar de toestellen.

Behalve de plaatsing van een toestel kondigde Ryanair dinsdag ook vier nieuwe bestemmingen aan vanaf Eindhoven: Agadir en Fez in Marokko, Bordeaux in Frankrijk en Chania op Kreta.

Tickets
Tickets voor zowel de vluchten van Ryanair als die van Transavia schaft u gemakkelijk en voordelig aan via World Ticket Center. Een hotel boekt u via Trivago.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.